wat bieden wij u  
 
 

Assistentverhuizers:

Wij bieden u assistentverhuizers om u te helpen bij het uitvoeren van uw verhuis projecten of particuliere verhuizingen. Dit zijn mensen die nog in opleiding zijn binnen de branche en/of met een beperkt ervaringsniveau die tegen een aangepast tarief bij u gedetacheerd kunnen worden.

Verhuizers:

Het gaat hier om personeel met ruime ervaring in de gehele branche, in het bezit van benodigde diploma's en/of certificaten. Ter assistentie van uw eigen personeel, zelfstandig werkend voor uw opdrachtgever(s). of als leidinggevende omdat zij beschikken over het voormandiploma.

Inpakkers:

Onze ervaren verhuizers hebben een vakopleiding inpakken afgerond. Wanneer u een internationale verhuizing uit moet voeren kunnen zij het verpakken alsmede het laden verzorgen. Zowel voor Europese als overzeese (export) verpakkingen en beladingen kunnen zij ingezet worden. Tevens beschikken wij over Art-handlers. Dit zijn mensen die speciaal opgeleid zijn voor het vakkundig verpakken en vervoeren van kunstvoorwerpen.

Handymen:

Heeft u een klus waar veel sleutelwerk aan te pas komt? Onze handymen hebben ervaring met nagenoeg al het (project)meubilair. Demonteren voorafgaand aan een verhuizing of het monteren en plaatsen na of tijdens een verhuizing is voor onze mensen geen probleem. Ook montage en plaatsing rechtstreeks van de fabriek of leverancier behoort tot de mogelijkheden. Zelfstandig werkend of ter assistentie van uw eigen personeel. Ook voor ander voorkomend sleutelwerk zijn zij inzetbaar.

(Vrachtwagen)chauffeurs:

Voor al uw transporten kunnen wij chauffeurs leveren die ervaren zijn in het beladen, lossen en verhuizen. Zij zullen een waardevolle toevoeging zijn bij uw werkzaamheden. Wij kunnen chauffeurs aanbieden met een B- rijbewijs, een C-rijbewijs en een chauffeursdiploma.

Heftruckchauffeurs:

Logistic Partner BV beschikt over ervaren heftruckchauffeurs. Deze chauffeurs kunnen ingezet worden voor alle voorkomende heftruckwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld op beurzen, project verhuizingen, industriele verhuizingen of in loodsen, magazijnen en dergelijke. Uiteraard zijn al deze chauffeurs in het bezit van een VCA en een heftruck certificaat.

Verhuislift:

Onze verhuislift kunt u inschakelen wanneer er goederen via de buitenkant op kleine of grote hoogte naar een etage verhuisd moet worden. De mobiele lift is door zijn geringe afmetingen goed te plaatsen op smalle stukken. Groot voordeel van deze lift is dat deze werkt op 220 volt waardoor hij geen stank of veel lawaai veroorzaakt zodat de overlast beperkt blijft. De lift kan een hoogte van 18 meter bereiken; dit staat ongeveer gelijk aan de 6e verdieping.

AAN EN AFKOPPELEN VAN APPARATUUR

Met deze service maken wij uw verhuizing compleet ; computers, monitoren en andere randapparatuur worden door ons gespecialiseerde team af en aangekoppeld en naar wens omgepatched , zodat de verhuizing volledig verzorgd wordt.

FACILITAIR MEDEWERKER

Deze personen hebben algemene kennis en ruime ervaring in het ondersteunen van de afdeling facilitaire dienstverlening. Tevens kunt u deze mensen als vervanging inzetten tijdens ziekte of afwezigheid van facilitaire medewerkers binnen een instelling of bedrijf. Zij zijn flexibel, oplossingsgericht en zelfstandig waardoor ze de werkzaamheden snel kunnen oppakken.

AUTOCAD TEKENAAR


Deze gediplomeerde tekenaar bied zijn diensten aan voor het intekenen van plattegronden van kantoorinrichting, zoals bijvoorbeeld archiefruimtes en werkplekken. Tevens kan hij uw bouwtekeningen voor u intekenen. Onze tekenaar kan putten uit een zeer ruime ervaring, dankzij de vele eerdere opdrachten welke hij naar volle tevredenheid van de klanten heeft verzorgd.